Добре дошли в нашия магазин!


      

Rudimpex.com

Спести Пари! Живей по-добре!

Категории

Връзка с нас : 0886 373972

View My Stats

Как да изберем мотофреза от Rudimpex.com

Дата: 2018-04-18

Тази година земеделският сезон започна на по-ранен етап. Екипът на Рудимпекс ООД е наясно с трудностите в земеделският бранш, затова Ви предлагаме мотофрези на ниски цени, БЕЗ КОМПРОМИС НА КАЧЕСТВОТО внос от Германия с 2 години гаранция !

При избора на мотофреза е необходимо да си поставим следните въпроси:

1. За какво точно ще използваме мотофрезата?

2. За какъв период възнамеряваме да използваме мотофрезата?

3. Какви възможности да има мотофрезата?

 В целта ни да бъдем в услуга на клиента, ние желаем първо да консултираме клиентите си, за да си изяснят какво точно е необходимо да закупят, за да бъдат удовлетворени. Двете крайности не са в полза нито за нас екипът на Рудимпекс ООД, нито за клиента. Необходимо е да бъде направен балансиран избор на мотофреза, тъй като е неоправдано да закупите прекалено висок клас мотофреза или да се подведете от ниската цена и да се спрете на компромисен вариант, който в бъдеще да бъде във Ваш ущърб.

В по-ниският клас мотофрези позиционираме тези с по-малко на брой скорости, този клас са подходящи за обработване на малка площ земя. Тези машини са оборудвани с по-леки редуктори и са предназначени за по-леки натоварвания.

Ако сте от тези клиенти които желаят да използват максимално фрезата си и съответно да имат възможността освен да фрезоват, да могат да браздят, напояват, да пръскат с препарати за растителна защита, да прибират и транспортират реколта, то екипът на Рудимпекс ООД би Ви посъветвал да изберете по-висок клас машина, с повече на брой скорости и голямо оборудване. С бавните скорости, Вие можете да браздите по-прецизно, без да натоварвате машината, да се вадят картофи например или да се закачи ремарке за транспортни нужди. Редукторите на тези мотофрези са подсилени и предназначени за по-големи натоварвания.

Екипът на Рудимпекс ООД ще Ви консултира освен при избора ви на мотофреза и при последващото обслужване. Ние предлагаме и голям асортимент от резервни части за фрези.

Валути

Количка

Количката е празна.

Бюлетин

Въведете Вашия email за да се абонирате за Нашите промоции:

Намере ни във Facebook