Добре дошли в нашия магазин!

Категории

Връзка с нас : 0886 373972

View My Stats

Tънкости при заваряване с телоподаващо

Дата: 2023-08-01

Заваряването с телоподаващо (MIG/MAG) устройство изисква някои техники и тънкости, за да се постигнат качествени резултати. Ето някои от тези важни аспекти:

1. Подготовка на повърхността: Преди да започнете заваряването, уверете се, че металната повърхност е чиста и без масла, греси или ръжда. Почистете я с възможно най-чиста идеално шкурка или четка.

2. Правилно регулиране на телоподаващото устройство: Настройте правилната скорост на подаване на тел и ток на заваряване в съответствие с материала, дебелината и видът на заварката. Това ще ви помогне да постигнете стабилна и качествена заварка.

3. Правилна позиция и ъгъл на горелката: Дръжте горелката в правилната позиция и ъгъл спрямо работната повърхност. Обикновено това означава, че трябва да я държите на 15-45 градуса от вертикалната.

4. Равномерно движение: При заваряването движете горелката по равномерен начин вдълж на заварката. Не спирайте и не бавете се върху определени места, за да избегнете прегряване и прекъсвания.

5. Първоначално стартиране на заваряването: Започнете заваряването с кратко стартиране (tack weld) на двата края на заварката, за да фиксирате работните части на място. Това ще улесни заваряването на цялата дължина.

6. Заваряване в подходящи условия: Осигурете си, че работата се извършва в добре вентилирана зона или с подходящи мерки за безопасност при заваряване. Димът и парите, изпускани по време на заваряването, могат да бъдат вредни за здравето.

7. Практика и опит: Като се отделя достатъчно време за практика и развиване на уменията си, ще сте в състояние да постигате по-качествени заварки с телоподаващо устройство.

Контролиране на топлината: При заваряване на по-тънки материали или в близост до чувствителни области, използвайте техники за контролиране на топлината, като например кратки и равномерни порции.

8. Заваряването с телоподаващо устройство изисква практика и внимание към детайлите. Следването на тези тънкости и препоръки ще ви помогне да постигнете по-добри и по-надеждни заварки.

 

Ако имате допълнителни въпроси моля не се колебайте да се свържите с наш специалист. Рудимпекс ООД е директен вносител на телоподаващи устройства.Ето защо нашите цени са толкова добри. По-долу може да разгледате нашите търговски предложения за високо качество телоподаващи устройства. Гаранция 2 години. Осигурено Гаранционно и след гаранционно облсужване. Всички продукти са налични на склад и доставяме до всяка точка на България до 24 часа след поръчка. Телефон за въпроси и поръчки: 0886 373972

Рудимпекс ООД- Качество на отлични цени. 

 

Водещи продукти

 

Соларна маска за заваряване  - Автоматична-  Black - регулиране на затъмнението 9-13
Tелоподващо устройство и инверторен електрожен,комбинирано 2 в 1 MIG/MMA, 160А,  за безгазово заваряване | Rudimpex.com
Телоподаващо устройство и инверторен електрожен с функция Аргон, 160А, 6.8 kVA, комбинирано 3 в 1 MIG/MMA, Аргон | Rudimpex.com

Соларна маска за заваряване - Автоматична- Black - регулиране на затъмнението 9-13

Цена: 30.01лв.
Каталожна цена: 40.00лв.
Отстъпка: 9.99лв. (24.99%)
 
3 в 1, Телоподаващ апарат MIG160А - Инверторен електрожен  MMA160А - Електрожен с аргон LIFT TIG 160A,  Комбиниран | Rudimpex.com
Телоподаващо устройство и инверторен електрожен с функция Аргон, комбинирано 3 в 1 MIG/MMA/ Аргон, 200А, 7,5 kVA, професионално | Rudimpex.com
Телоподаващо устройство MIG 250A - Инверторен електрожен MMA 250А, 12.1 kVA , Професионално, Комбинирано | Rudimpex.com
4 в 1, Телоподаващ апарaт MIG 285A - Инверторен Електрожен MMA 285A - Електрожен с аргон LIFT TIG 285A - Плазма за рязане CUT 40A,  Професионален, Комбиниран | Rudimpex.com
   
 

Валути

Количка

Количката е празна.

Облужване на клиенти